Miért Mi? Miért nálunk?

Vácrátóti Arborétum – Botanikus Kert !
Polgári Esküvő Magyarország Legszebb Kertjében.

Rólatok csak itt készülhetnek a legszebb képek !!

Állandó Helyszíneink :

Magyarkúti Rendezvény Ház Szállással

Katalógus megtekintéséhez  kattintson a képre:

Kik vagyunk?

15 éve sütünk, főzünk a környéken élőknek és dolgozóknak.

Kiknek Főzünk? – Óvodák, Iskolák, Idős Otthonok, Önkormányzatok, Táborozók, Gyárakban dolgozók részére.

És ha megbízol bennünk, akkor akár neked is !

Nagy cégek rendezvényein készítjük el a finom ételeket, vendégeink számára.
Egyre többen jelezték, hogy szívesen ebédelnének a mi ételeinkből.

/Borsosberény, Nagyoroszi, Tolmács, Horpács, Bánk, Rétság, Nőtincs, Felsőpetény, Ősagárd, Vác, Szokolya, Verőce, Kismaros, Magyarnándor,Debercsény, Cserháthaláp, Szanda, Szűgy…/

Az új igényeknek eleget téve, elindítottuk a házhoz szállítási szolgáltatásunkat.

Célunk, hogy a legjobb ár-értéket képviseljük és maradéktalanul elégedettek legyenek ételeink minőségével, szolgáltatásunk színvonalával!

Miért Mi?

– Étlapunkat úgy állítjuk össze, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő összeállítást.

Ételeink elkészítésénél figyelembe vesszük a modern konyha és Minta – Menza gasztonómiai követelményeit, valamint a hagyományos jól bevált és házias ételek ízvilágát. A két irányelv ötvözetéből sikerült egyedi ételeket készítenünk, melyek mindenki megelégedésére vállnak. Törekszünk továbbá őstermelők bevonásával a helyi vállalkozókat segítve a legfrissebb és legjobb alapanyagok beszerzésével emelni ételeink színvonalán.

A megfelelő szaktudású és felkészült csapatunknak köszönhetően, napjainkban egyre többször előforduló allergiás – anyagcsere érzékeny vendégeink számára is biztosítani tudjuk a megfelelő tápanyagbevitelt (kímélő ételek).

Cégünk Fő Profilja:

Gyerek és Felnőtt Közétkeztetés,
Üzemi Büféegységek Üzemeltetése,
Nyári Táboros étkeztetés,
Ételszállítás,
Rendezvényszervezés

Vendéglátátssal 1999 -től foglalkozunk. A növekvő igényeknek eleget téve 2009-ben alakítottunk egy vállalkozást a Vác és Vidéke Vendéglátó Kft. -t, amelynek forgalma és megrendeléseinek száma mára többszörösére növekedett. A növekvő igényeknek eleget téve megalakítottuk a Tálentum Ízalapító Kft. -t, ami a korábbi irányelveket követve fejlődik tovább. Mindez mégsem ment és mehet ma sem a szolgáltatás minőségének rovására, mert családi vállalkozásunknak köszönhetően összetartó, közös célú, átgondolt és mindig megbízható minőségű szolgáltatást nyújtunk, a bizalmi elv maximális érvényesülésével.

Kérésre konkrét referenciákat küldök önöknek.